Onze specialismen | Referit
2177
page-template-default,page,page-id-2177,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Specialismen

  • Onze specialismen opgebouwd uit jarenlange ervaring en passie voor ons vak

Bij Referit hebben wij meerdere specialismen in verschillende (cloud) diensten maar ook voor de volledige ontwikkeling van applicaties kun je bij ons terecht. Wij hebben onder andere kennis van Office 365 en verstrekken licenties en bieden support voor het gebruik van alle Windows apps zoals Word en Excel. Maar ook Teams en Skype for Business bijvoorbeeld waarmee je altijd en overal je documenten kunt delen, wijzigen en inzien.

 

Naast deze apps die veelal dagelijks gebruikt worden binnen een bedrijf hebben wij ook kennis van de applicaties die op de achtergrond draaien.  Zo voeren wij regelmatig assessments uit bij onze klanten en evalueren de huidige structuren binnen een bedrijf om zo advies te kunnen bieden over eventuele verbeterpunten.

 

 

Bouw en test je applicaties in een veilige omgeving

 

Om jouw applicaties te bouwen en te testen binnen een veilige omgeving gebruiken wij de Azure ‘building blocks’ en Azure Virtual Machines (VM). Hiermee heb je ook inzicht in de prestaties en andere statistieken van je klanten die gebruik maken van de app met Azure Application Insights. Tevens is de laatste versie van je app altijd beschermd dankzij Azure Backup waarmee je back-ups van je VM kunt maken of bestanden kunt herstellen. Eventuele IT-problemen kunnen verholpen worden met Azure Policy, hiermee blijven je resources voldoen aan jouw bedrijfsnormen en service level agreements.

 

Ook maken wij onder andere gebruik van Dynamics 365 *, SQL Server, BizTalk, VMware en Oracle. Maar ook VEEAM, Sharepoint, #C en .NET zijn niet weg te denken. Ook hebben wij applicaties toegespitst op beveiliging. Elk met zijn eigen toegevoegde waarde en functionaliteiten die jouw bedrijf vooruit kunnen helpen.

 

* Dynamics 365 is een volledige ERP- en CRM-oplossing met toepassingen die elk onderdeel binnen jouw bedrijf kunnen ondersteunen. Zowel voor grote als middenkader en kleine bedrijven. Je neemt alleen af wat je nodig hebt. Bovendien is het makkelijk aan te passen naar jouw wensen zonder een lange procedure. Klik hier om er meer over te lezen.

Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bekijken!

Naar het contactformulier