Onze specialismen | Referit
2177
page-template-default,page,page-id-2177,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Specialismen

  • Onze specialismen opgebouwd uit jarenlange ervaring en passie voor ons vak

Bij Referit hebben wij meerdere specialismen in verschillende (cloud) diensten maar ook voor de volledige ontwikkeling van applicaties kun je bij ons terecht. Wij hebben onder andere kennis van Office 365 en verstrekken licenties en bieden support voor het gebruik van alle Windows apps zoals Word en Excel. Maar ook Teams en Skype for Business bijvoorbeeld waarmee je altijd en overal je documenten kunt delen, wijzigen en inzien.

 

Naast deze apps die veelal dagelijks gebruikt worden binnen een bedrijf hebben wij ook kennis van de applicaties die op de achtergrond draaien.  Zo voeren wij regelmatig assessments uit bij onze klanten en evalueren de huidige structuren binnen een bedrijf om zo advies te kunnen bieden over eventuele verbeterpunten.

 

Hiervoor maken wij onder andere gebruik van Dynamics 365, Azure, SQL Server, BizTalk, VMware en Oracle. Maar ook VEEAM, Sharepoint, #C en .NET zijn niet weg te denken. Ook hebben wij applicaties toegespitst op beveiliging. Elk met zijn eigen toegevoegde waarde en functionaliteiten die jouw bedrijf vooruit kunnen helpen.

 

Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bekijken!

Naar het contactformulier