Dynamics 365, de complete oplossing voor bedrijfsbeheer - Referit
2712
page-template-default,page,page-id-2712,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Dynamics 365, de complete oplossing voor bedrijfsbeheer

Dynamics 365 is een compleet ERP- en CRM-systeem dat alle gebieden binnen jouw bedrijf kan ondersteunen met toepassingen op alle denkbare gebieden, zoals: sales, marketing, finance, HR, analytics en service.  Zo heb je alles compleet binnen één pakket, maar mocht je bijvoorbeeld alleen sales en marketing interessant vinden dan heb je ook de optie om alleen deze toepassingen in gebruik te nemen. Wat ook fijn is, is dat dit systeem je het vertrouwde gevoel van Windows geeft. Dat betekent ook; geen gecompliceerde interface of handelingen.

 

Dit systeem is ontworpen voor bedrijven die op zoek zijn naar een alles-in-een-oplossing voor bedrijfsbeheer die eenvoudig te gebruiken en aan te passen is. Tegenwoordig veranderen bedrijfsprocessen sneller en moet er vaker een aanpassing doorgevoerd worden. Het is immers erg zonde om veel geld en tijd te investeren in een systeem wat niet flexibel is en niet kan voldoen aan die vraag.

 

Met Dynamics 365 kan je alle operaties binnen je bedrijf verbinden en gestroomlijnde bedrijfsprocessen creëren. Nooit meer ingewikkelde handelingen en vooral ook tijdrovende aanvragen voor veranderingen in het systeem.

microsoft dynamics 365

Voor wie: Dynamics 365 is voor iedereen die op een moderne manier te werk wil gaan met betrekking tot bedrijfstoepassingen. Zo kan je intelligentere beslissingen maken en uiteindelijk betere resultaten boeken. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt heb je ook de zekerheid dat er snelle en professionele ondersteuning beschikbaar is bij ons. In de Whitepaper zullen we ook toelichten hoe wij te werk gaan bij een implementatieproces naar Dynamics 365.

 

.

De grootste voordelen op een rij
  1. Kortste terugverdientijd met 12 maanden

  2. Microsoft is koploper met cloud-implementaties

  3. Minste operationele disrupties

  4. Het meest geïnvesteerd in proces verbetering en organisatieveranderingen

  5. Grootste gebruiksgemak

Wil je meer weten over Dynamics 365?
whitepaper dynamics 365

Wanneer je dit formulier invult ontvang je van ons de ‘Dynamics 365 als oplossing’  Whitepaper met uitgebreide informatie. In dit document proberen we zoveel mogelijk praktische en technische vragen te beantwoorden zodat je een overzicht krijgt van de mogelijkheden.

Ik ben op de hoogte van het privacybeleid alvorens ik op verzenden klik