Dynamics 365, de complete oplossing voor bedrijfsbeheer - Referit
2712
page-template-default,page,page-id-2712,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Dynamics 365, de complete oplossing voor bedrijfsbeheer

Dynamics 365 is een compleet ERP- en CRM-systeem dat alle gebieden binnen jouw bedrijf ondersteunt met toepassingen op het gebied van sales, marketing, finance, HR, analytics en service. Alles compleet binnen één pakket met het vertrouwde gevoel van Windows.

 

Het is ontworpen voor bedrijven die op zoek zijn naar een alles-in-een-oplossing voor bedrijfsbeheer die bovendien eenvoudig te gebruiken en aan te passen is.

 

Verbind alle operaties binnen je bedrijf en creëer gestroomlijnde bedrijfsprocessen. Nooit meer ingewikkelde handelingen en vooral ook tijdrovende aanvragen voor veranderingen in het systeem.

microsoft dynamics 365

Voor wie: Dynamics 365 is voor iedereen die op een moderne manier te werk wil gaan met betrekking tot bedrijfstoepassingen. Zo kan je immers ook intelligentere beslissingen maken en uiteindelijk betere resultaten boeken.  Het is dan ook zonde om onnodig veel geld en tijd te investeren in een systeem wat niet flexibel is. Om ervoor te zorgen dat alles vervolgens goed verloopt heb je ook de zekerheid dat er snelle en professionele ondersteuning/begeleiding beschikbaar is vanuit Referit.

 

.

De grootste voordelen op een rij
  1. Kortste terugverdientijd met 12 maanden

  2. Microsoft is koploper met cloud-implementaties

  3. Minste operationele disrupties

  4. Het meest geïnvesteerd in proces verbetering en organisatieveranderingen

  5. Grootste gebruiksgemak

Wil je meer weten over Dynamics 365?
whitepaper dynamics 365

Vul onderstaand formulier in en ontvang onze ‘Dynamics 365 als oplossing’ Whitepaper met uitgebreide informatie. Dit document beantwoordt zowel de praktische als technische vragen.

Ik ben op de hoogte van het privacybeleid alvorens ik op verzenden klik