Diensten Referit
Bekijk hier een korte uitleg over de ICT en Cloud diensten die Referit aanbiedt en welke kunnen helpen om jouw doelen te realiseren.
Cloud diensten vergelijken, Cloud diensten betekenis, Cloud opslag thuis, Cloud opslag Nederland, Cloud opslag kopen, Cloud opslag vergelijk, Cloud opslag zakelijk, Stack cloud, cloudvps, vps, vps windows, vpshosting, vps beheer, vps server, vps professionals, vps nederland, vps goedkoop, office 365, office online, office 365 kopen, office 365 home, office 365 download, office 365 portal, office 365 outlook, office 365 prijzen, word 365, cloud computing, hybrid cloud, wat is de hybrid cloud, wat is public cloud, wat is private cloud, cloud technology, cloud based, cloud service providers, private cloud, public cloud
229
page-template-default,page,page-id-229,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

DIENSTEN

 • Voorkom onderbrekingen bij je bedrijfsprocessen

Bij Referit maken we altijd eerst een assessment van jouw huidige bedrijfsprocessen en bieden jouw bedrijf een oplossing die hierop aansluit en deze processen zelfs kan verbeteren. Wij begrijpen het belang van een goed georganiseerde IT-omgeving.

Om dit te bereiken kunnen wij je adviseren en begeleiden rondom het proces voor de overgang naar de diensten die het beste passen bij jouw bedrijf. Ook als het project is afgerond blijven wij in deze adviserende rol en kunnen desgewenst ook het beheer op ons nemen. Zodoende ben jij er zeker van dat je alles technisch goed geregeld hebt en alles vlekkeloos blijft verlopen.

Public & Private cloud

Bij de verschillende Cloudoplossingen is er onderscheid te maken tussen een public – en een private cloud. Public clouds richten zich zowel op generieke applicaties, zoals Microsoft Office 365 en SAP, als op platform diensten zoals Microsoft Azure en Amazon Web Services. De private cloud is heel geschikt voor gespecialiseerde applicaties of bij complexe veiligheidseisen.

 

Verschillende cloud oplossingen

Onze cloud diensten worden geleverd op drie service niveaus, waarbij de verantwoordelijkheid steeds verder verschuift richting de leverancier:

 • Infrastructure as a Service (IaaS): Infrastructuur en data-opslag
 • Platform as a Service (PaaS): Diensten bovenop de infrastructuur zoals toegangsbeheer en integratiefunctionaliteiten
 • Software as a Service (SaaS): Complete software oplossingen in abonnementsvorm per gebruiker

 

Veiligheid in de Cloud opslag

De cloudoplossingen zijn goed bewaakt, met zorgvuldige veiligheidsmaatregelen. Gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week is de veiligheid van jouw data en applicaties in goede handen.

 

Cloud diensten vergelijken

Met onze Cloud Enabler aanpak, die is gebaseerd op onze jarenlange ervaring in cloud computing, zorgen we voor de optimale combinatie tussen de public – en de private cloud (samen ook wel de hybrid cloud genoemd). Zo benut je de voordelen van de cloud optimaal voor jouw organisatie!

Hosting & Beheer

De meeste IT-omgevingen groeien gestaag. Servers, besturingssystemen, netwerkfuncties, opslag, middleware en applicaties worden toegevoegd wanneer de behoefte toeneemt. Het resultaat? Een situatie die onnodig inefficiënt, complex en moeilijk te beheren is. Virtualisatie helpt om je IT-omgeving beheersbaar, efficiënt en kosteneffectief te maken.

 

Wat is virtualisatie?

Virtualisatiesoftware is een laag tussen de hardware en het besturingssysteem enerzijds en de applicaties anderzijds. De virtuele serveromgevingen draaien naast elkaar op dezelfde fysieke serverhardware. De fysieke server functioneert hierdoor op bijna volledige capaciteit, in plaats van op de gebruikelijke 10 tot 15%. Hosting is daardoor hét model van efficiency. Hoe groter de schaal waarop je beheer kunt plegen, hoe voordeliger het wordt. De servers en/of applicaties staan in de beveiligde en gecontroleerde omgeving van ons datacenter, waarbij we de hosting van jouw applicaties volledig afstemmen op jouw behoeften.

 

Private cloud

Referit beschikt over een eigen private cloud, waarbij we gebruik maken van de state-of-the-art producten van VMware en Microsoft. Om de veiligheid van de data te borgen, zorgen we voor optimale condities en strenge beveiliging. Door servers te virtualiseren bieden we bovendien nog voordeligere hosting- en beheerfaciliteiten aan.

 

Public cloud

Naast onze eigen private cloud bieden we ook diensten aan vanuit de public cloud. Hierbij maken wij gebruik van het Amazon Web Services (AWS) platform en het Microsoft Azure platform, waaronder ook online applicaties zoals CRM Online, Office 365, Windows Intune en CRM Online.
Wij zoeken altijd naar een optimale mix van de private en public cloud, op basis van de specifieke eisen en wensen van jouw organisatie. Zo garanderen we een hoge flexibiliteit en beschikbaarheid.

 

Beheer door onze specialisten

Ongeacht de keuze van de cloud is er altijd technisch- en applicatiebeheer nodig. Onze specialisten zorgen voor het uitvoeren van alle benodigde beheerwerkzaamheden, waardoor jouw applicaties probleemloos draaien. We maken daarvoor gebruik van een gecentraliseerde beheeromgeving, waarmee jouw volledige infrastructuur kan worden bewaakt. Onafhankelijk van de ‘plek’ waar jouw infrastructuur draait – Amazon, Azure of onze Referit private cloud – zorgen wij voor optimaal beheer en adviseren we je rondom het verder verbeteren en optimaliseren van jouw infrastructuur.

Shared Computer Activation/ QMTH programma

Qualified Multitenant Hoster (QMTH) Programma

Referit is een officiële door Microsoft aangestelde QMTH. Dit houdt in dat wij via Microsoft jouw Virtual Machines (VM) kunnen hosten via een Windows Cloud Agreement of Enterprise Agreement/MPSA op dedicated of multitenant hardware. Ook mogen wij Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 hosten met de SCA technologie.

Klik hier om meer over het QMTH programma van Microsoft te lezen.

 

Jouw voordelen

Windows 10 virtualisatie en SCA voor Office 365, ProPlus Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 biedt veel keuzevrijheid en flexibiliteit. Met allen kan je gebruik maken van je bestaande Windows 10 en Office 365 licenties als je overstapt naar de cloud.

Je kan hierbij kiezen tussen on-premise of het Referit shared datacenter. Omdat Referit een officieel QMTH partner is kan je alles uitzetten binnen een door jouw gekozen cloud oplossing.

 

Welke Windows licenties geven je ook virtualisatie rechten voor Qualified Multitenant Hosting?

Vanaf 1 augustus 2017 hebben de volgende licenties die zijn aangeschaft via het Microsoft Volume Licensing Programma virtualisatie rechten voor Qualified Multitenant Hosting:

 • Windows 10 Enterprise E3 en E5 per gebruiker met SA
 • Windows 10 Enterprise E3 en E5 VDA per gebruiker

 

Welke Windows abonnementen aangeschaft via de Microsoft Cloud Agreement via Referit geven je dit recht?

Vanaf 6 September 2017 geven de volgende Windows abonnementen virtualisatie rechten voor dedicated en multitenant hardware in datacenters die beheerd worden door een QMTH partner zoals Referit:

 • Windows 10 Enterprise E3 en E5 (met VDI)
 • Windows 10 Enterprise E3 VDA
 • Windows 365 Enterprise (voorheen de Secure Productive Enterprise of SPE) E3 en E5

 

Welke Office 365 producten ondersteunen SCA?

SCA wordt aangeboden via Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365. Alle Office 365 constructies met Office 365 ProPlus, Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 kunnen gebruik maken van SCA.

 

Contact

Neem contact op met Referit om meer te weten te komen over Windows 10 virtualisatie en SCA via ons contactformulier.

Microsoft licenties (CSP) - Bij ons met 8% korting!

Wat is CSP?

CSP (Cloud Solution Provider) is een abonnementsvorm die maandelijks opzegbaar is en die wordt gebruikt voor public cloud diensten van Microsoft. Denk hierbij aan Office 365, Enterprise Mobility + Security (EMS), Azure, Dynamics 365, Skype for Business en SharePoint.

 

Je kan jouw abonnement eenvoudig in aantal en soort diensten per dag aanpassen of stopzetten. De facturatie vanuit Referit volgt uiteraard deze aanpassingen. Bij ons kun je deze nieuwe manier van cloud licensering afnemen.

 

Jouw voordelen?

 • Aan het einde van de maand ontvang je één overzichtelijke factuur van Referit
 • De betalingen voor de Microsoft diensten gaan niet meer via een credit card
 • De factuur hoeft niet meer maandelijks via de Microsoft portal gedownload te worden
 • Via Referit kan je gebruik maken van een kostenvoordeel op het CSP-programma
 • Een optie voor extra, professionele ondersteuning en beheer zodat je volledig ontzorgd bent
 • Je betaalt alleen voor wat je gebruikt

 

Wij bieden een optie aan om via ons extra ondersteuning te krijgen in de vorm van beheer waarbij wij gemakkelijk jouw abonnement naar wens kunnen aanpassen, het aantal gebruikers kunnen wijzigen of technische ondersteuning kunnen bieden. Met als doel om jouw bedrijf hierin volledig te kunnen ontzorgen. Alle oplossingen zijn direct beschikbaar vanuit jouw online portal. Kortom: het scheelt je veel tijd én administratiekosten.

Ja, ik wil graag korting!
 • Vind je het nog lastig om de juiste strategie te bepalen?

Wij kunnen je adviseren over de meest optimale combinatie van de public en private cloud-diensten. Daar nemen we uiteraard ook de ROI en de gevolgen voor je organisatie in mee. Daarnaast adviseren wij ook over complexe vraagstukken en ontwikkelen we specifieke applicaties rondom jouw overstap. Daarbij is een combinatie van bedrijfskundige en hoogwaardige technische kennis natuurlijk niet weg te denken.

 

Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts!

Ik ga akkoord