Microsoft Sway: een interactief ontwerpprogramma | Referit
969
post-template-default,single,single-post,postid-969,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Microsoft Sway: een interactief ontwerpprogramma

Microsoft Sway: een interactief ontwerpprogramma

Wat is Sway?

Sway is een nieuwe app waarmee je snel presentaties, interactieve rapporten en persoonlijke verhalen kan maken en delen. Het biedt je een interactief canvas en zelfhulpvideo’s voor het maken van jouw eerste Sway. Het programma is volledig gratis en draait op al je devices.

Je hoeft niet meer over grafische ontwerpvaardigheden te beschikken of veel tijd te besteden aan de opmaak. Je kan makkelijk je eigen tekst en afbeeldingen toevoegen met tips voor de opbouw (bij de aanbevolen sjablonen).

Het ingebouwde ontwerpprogramma zorgt ervoor dat alles er strak uitziet en door de vele mogelijkheden ziet het er zowel professioneel als origineel uit.

microsoft sway

Wat kan je er allemaal mee maken?

Er is ontzettend veel mogelijk en er zijn weinig creatieve beperkingen bij het gebruik van Sway. Je kan er de meest uiteenlopende opdrachten mee uitvoeren, zoals het maken van een rapport, presentatie, fotoalbum of een nieuwsbrief. Er zijn vooraf ingestelde sjablonen beschikbaar om je makkelijk op weg te helpen. Maar je kan er ook voor kiezen om meteen te experimenteren nadat je wat inspiratie op hebt gedaan bij bestaande Sways van anderen (deze kan je vinden onder het kopje ‘Krijg inspiratie van een aanbevolen Sway’ op de pagina ‘Mijn Sways’).

 

Aanmelden is makkelijk

Je gaat naar www.sway.com en door op de knop ‘aanmelden’ te klikken kan je jouw gekozen account koppelen aan Sway en meteen aan de slag! Je kan hiervoor een gratis microsoft account gebruiken of een organisatie account van je werk of school. Wel is je limiet aan inhoud bij een gratis account per Sway beperkt en kan je met een Office-365 abonnement profiteren van ruimere inhoudslimieten.

Bekijk hier wat de inhoudelijke verschillen zijn.

 

Wil je meer weten over een Office-365 abonnement? 

Neem contact op met een van de specialisten bij Referit voor meer informatie en hoe het jouw bedrijf verder kan helpen groeien.

 

FirstName LastName