Houd je reisgegevens actueel met Outlook | Referit
826
post-template-default,single,single-post,postid-826,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Houd je reisgegevens actueel met Outlook!

Houd je reisgegevens actueel met Outlook!

Reizen kan stressvol zijn, zelfs als de bestemming zeker niet vervelend te noemen is. Als je graag volledig op de hoogte bent van al jouw reisplannen en pakketbezorgingen dan weet je dat dit behoorlijk wat tijd in beslag neemt.

Outlook had eerder al een update waarbij het automatisch evenementen en afspraken van jouw email kon overzetten naar je kalender. Nu krijg je er meer mogelijkheden bij, zoals:

  • Jouw reserveringen en pakketleveringen inzien met simpele en inzichtelijke kaarten in jouw inbox en kalender
  • Je kan inchecken voor vluchten, wijzigingen aanbrengen in hotel-en huurauto-reserveringen en je pakketten eenvoudig traceren
  • Aan de hand van jouw vluchtschema tijdige herinneringen krijgen

Deze nieuwe functies zijn nu al beschikbaar in Outlook voor Mac en Outlook voor het web en komen binnenkort naar de Windows app, bij iOS en Android. Ook is het binnenkort beschikbaar in Windows 10 Mail en Calendar apps.

 

Handige opties op een rijtje

Bevestigingsmails van hotels, luchtvaartmaatschappijen en huurautobedrijven zijn vaak verwarrend en bevatten (te) veel informatie. De kaarten laten jou dan een simpele samenvatting zien van alle relevante informatie en de daarbij behorende acties zoals inchecken voor je vlucht. Dit kan je allemaal doen zonder weer opnieuw alle e-mails op te zoeken.

Outlook voegt automatisch evenementen toe aan jouw kalender. Hier zijn ook de kaarten te vinden met het overzicht. Hier staat alle relevante informatie bij zoals uiteraard de datum en het tijdstip maar ook de locatie, reserveringsnummer en andere details die van belang kunnen zijn. Ook kan je doorklikken naar de originele bevestigingsmail als je deze nog in wil zien.

Updates, over de status van jouw vlucht bijvoorbeeld, worden ook automatisch bijgewerkt. Zoals in het geval van vertraging of als de vlucht gecanceld is.

 

Mis ook nooit meer pakketbezorgingen

Reizen is natuurlijk niet het enige wat je bij moet houden. Ook het ontvangen van pakketten kan soms lastig in te plannen zijn. Wanneer er een email binnenkomt van de pakketbezorgdienst wordt er een samenvatting samengesteld, zodat je het makkelijk kan traceren en inzien wanneer de bezorging ingepland staat.

Lees hier meer over deze update.

 

 

 

 

 

FirstName LastName